Felismered ezeket a férfisztárokat?

Celebek karanténfrizurával

2020. április 23. Anry Soós Éva

Ha korábban azt írtam, hogy a 2010-es évek a szakállas, sörényes férfiak évtizede volt, akkor már most leírhatom, hogy 2020-ban tarolnak a nullásgépek. A koronavírus járvány és a karantén életmód a férfiak szépségápolási rutinjába is markáns változást hozott.

Míg a nők nagy része az ollóval és fésűvel bűvészkedik, addig a pasik többsége fog egy hajvágó gépet és letolja a séróját. Olyan hírességek is megtették ezt, akiket korábban el sem tudtunk volna képzelni a hajkoronájuk nélkül.

Kitalálod kik ők?

1. Hat évadon – 94 sorozatepizódon – és két egészestés mozifilmen keresztül ő volt a főszereplő, az amerikai metropoliszban lakó újságírónő életében a nagy ő. És bár a filmbéli kapcsolatuk egyáltalán nem volt viharoktól mentes, az életben a két színész barátságban maradt. A 65 évesen is sármos férfi egykori partnernője sem hagyta szó nélkül, amikor az hétfőn megmutatta tar koponyáját az Instagramon: „Miért vártál erre ennyi ideig???? X” Tettét a sztár azzal magyarázta, hogy végre rájött, teljesen felesleges a frizurájával foglalkozni karantén idején.

rs_634x1024-200421121910-634-chris-noth-emd-041620_1.jpgFotó: Instagram

2. A kolumbiai származású latin pop énekes zenei karrierje 2010-ben indult. Első stúdió albuma két évvel később jelent meg, ami a Magia címet kapta. Míg a második 2015-ben a Pretty Boy, Dirty Boy címmel hódított. És nem csak a rajongói, de sztárvilág nagyasszonyainak szívébe is belopta magát: többek között énekelt duettet Shakirával és Madonnával. Szerintem egyáltalán nem veszített a vonzerejéből a chico latino, amiért ledobta a sérót, pláne hogy az utóbbi időben platinaszőkére festette azt. Ha csak néhány dolog van amit a karanténnak köszönhetünk, akkor ez biztosan köztük van:

rs_634x1024-200407115733-634-maluma-lt-040720-instagram_1.jpgFotó: Instagram

3. A brit énekes, zeneszerző és producer pályafutása a Take That együttessel indult a kilencvenes években, de hat közös album után szóló karrierbe kezdett, amivel még nagyobb sikereket ért el. Az évek során 11 stúdió albummal örvendeztette meg a rajongóit. Mostanában pedig azzal szórakoztatja őket, hogy privát karanténjából karaoke show-val jelentkezik rendszeresen az Instagram oldalán, ahogy arról egy korábbi posztban én is írtam.

robbiejo2.JPGFotó: Instagram

4. Bitang jól néz ki mostanság az a magyar celeb is, akit hallhattunk már énekelni, láthattunk showműsorokban és egy ideig fotósként is dolgozott külföldön. Mostanában leginkább a közösségi média sztárjaként vonja magára a figyelmet, de nemrégiben férj és családapa szerepben is debütált.

kaszatibijo.JPGFotó: Instagram

A helyes megfejtések a cikk végén!

Azok a pasik, akik még soha nem vágatták tarra a fejüket, de most meglépnék, vagy más meg is lépték, lehet hogy el kell sajátítaniuk pár olyan új fürdőszobai rutint, ami a kopasz fejbőr ápolásához elengedhetetlen. Mert az csak egy dolog, hogy egy időre el lehet hajítani a fésűt.

A kopasz fejbőrt is ápolni kell, nem elég jó minőségű eszközt és kozmetikumot választani csak borotváláshoz. Érdemes néhány olyan tippet megfogadni, amelyek segítségével elkerülhető a leégés, kiütés, pattanás, száraz vagy hámló fejbőr.

Csak samponozd tovább!

Egy jó minőségű sampon nem csak a haj, de a fejbőr tisztítására, ápolására is szolgál. A fejbőrnek ugyanis más típusú bőrápolásra van szüksége, ezért attól még, hogy kopasz vagy, érdemes ugyanúgy férfiaknak készült sampont választani, ami nem csak tisztít, de ápolja is a fejbőrt. Egy sima szappan vagy tusfürdő bár egyszerű, gyors és költséghatékony megoldásnak tűnik, nem nyújt elegendő ápolást, így a fejbőr könnyen kiszáradhat. A sampont célszerű körkörös mozdulatokkal felvinni és átmasszírozni vele a fejbőrt, ami jót tesz a vérkeringésnek is.

1052478_2_hair_body_wash_kistna_200ml_silv_pck_inbrops197.jpg

The Body Shop Kistna férfi tusfürdő és sampon fő összetevői: a mangó, ami A-vitamin és béta-karotin tartalmának köszönhetően élénkíti a bőrt, valamint szép fényessé is teszi. A szezámmagolaj, amely hatékony fertőtlenítő, valamint vírus-, baktérium- és gombaölő, ezeknek köszönhetően használta nyugtatja a bőrt. A szója pedig gazdag E-vitaminban ezért késlelteti a bőr öregedését és megelőzi a bőrproblémákat. 2590 Ft

 avon_care_men_3_az_1-ben_sampon_balzsam_tusfurdo_200_ml_4323_2_1199_ft.jpg

Avon Men Essentials 3 az 1-ben sampon, balzsam és tusfürdő 1.190 Ft 3 az 1-ben sampon, balzsam és tusfürdő, amely tisztítja és kondicionálja a hajat és a bőrt, anélkül, hogy szárítana. A gyömbérgyökér- és aloekivonat gondoskodik a bőr ápoltságáról, míg a friss mandarin és cédrusfa illat az érzékeket élénkíti.

Ugye, nem akarsz leégni?

Tudod, tudod, maradj otthon! De ha mégis ki kell menned a teraszra, a kertbe, vagy akár vásárolni és közben ragyogóan süt a nap, akkor könnyen megégetheted magad. A kopasz fejbőr ugyanis érzékenyebb a test többi részénél, ráadásul még a hajszálak sem védik a káros sugárzásoktól, így nem árt figyelni arra, hogy fedetlen fővel ne tartózkodj hosszú ideig a tűző napon. A másik lehetőség a naptej, amivel ne felejtsd el a fejbőrödet sem bekenni! Már kaphatók olyan fényvédő termékek a drogériákban, amiket kifejezetten a férfiak kopasz fejbőrére fejlesztettek ki.

dm_napozospray_1.JPG

DM Sundance napozó spray férfiaknak, fejbőrre is használható. Átlátszó formulájának köszönhetően nem hagy fehér nyomot maga után és gyorsan felszívódik, anélkül, hogy zsírossá tenné a bőrt. 1190 Ft

 

Itasd meg!

Bizony, nem csak neked kell a hidratáláshoz az az egy-két üveg sör, a fejbőröd is könnyen megszomjazik, ha nem figyelsz oda az ápolására. Már egy sima borotválkozás után is sokan elfeledkeznek az after shave vagy balzsam használatáról az arcbőr esetében, és meg is tapasztalhatják ennek hátrányait. Kerüld el a száraz, hámló, kellemetlen fejbőrt és ápold rendszeresen, akár minden nap valamilyen hidratálószerrel, ápoló balzsammal vagy természetes olajokkal – például kókusz olajjal. Ezek között a termékek között biztosan te is megtalálod a számodra legjobban működő megoldást.

lush_superbalm2.JPG

A Lush Superbalm egy fejbőrápoló kopasz fejbőrre, amely sokféle olajat, viaszt és nyugtató hatású illóolajat tartalmaz, hogy a lehető legtöbbet tudja nyújtani a szenvedő fejbőrnek. 5590 Ft / 45 g

 lush_dirtybird.JPG

Ha az arcszőrzeted azért megtartanád a Lush Dirty Bird szilárd szakállolaj segít, hogy arcszőrzeted mindig lágy és rendezett maradjon. A pihekönnyű olajok és vajak lágyítják, puhítják és illatosítják a szakállad. 2290 Ft / 10g

 

A képeken szereplő sztárok: 1. Chris North alias Mr. Big, a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker partnere, 2. Maluma, 3. Robbie Williams, 4. Kasza Tibi